G6
juf Sophie

Groep 6

juf Sophie

Mogen we ons even voorstellen?! 

We zijn een hippe klas waar naast hard werken ook heel wat gelachen kan worden. In onze klas zitten allemaal verschillende leerlingen, elk met hun eigen talenten. We hebben creatievelingen, sportievelingen en ook leerlingen die fantastisch kunnen vertellen. Naast zelfstandig werken voor rekenen en taal, werken we ook heel vaak in groep aan leuke thema’s. Dan steken we zelf de handen uit de mouwen en waar nodig komt de juf ons helpen.
Bij ons in de klas denken we aan onze toekomst en oefenen dan ook vaak onze 21st century skills door gebruik van onze eigen klasChromebooks. We maken een jaarwerkstuk in Google docs, klaspresentaties in Google presentatie, oefeningen en toetsen in Bookwidgets en nog zoveel meer. Zoals je al merkt, zijn we hier zeer mediawijs. In het zesde leggen we ook het grote fietsexamen af, dit doen we langs de VERO van Assebroek. 

We zijn een hechte groep waar elke leerling zichzelf kan zijn. Als we problemen hebben of we voelen ons niet lekker in ons vel, dan kunnen we steeds bij elkaar of de juf terecht.
Het is echt super om in onze klas te zitten!  

Groetjes van alle leerlingen uit groep 6 

 

Groep 6: Een scenario schrijven en presenteren in het bos

Groep 6: musiceren in het bos

G6: sportdag

Groep 6 naar de bieb

Groep 6: Genieten van de zon en werken? Het kan in Paalbos.

Kwartiermakers.

Groep 6: Met de iPads in de Bib

We gaan composteren op school.

Groep 6: dramatiseren (hypnose)

Groep 6: een route uitstippelen met een kompas

Groep 6: codes ontcijferen tijdens de taallessen

Groep 6 leest voor bij de kleuters van K2 en K3